Yoga lessen

Iedere week geef ik verschillende yoga lessen in Mechelen aan groepen.
Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor privélessen en groepslessen in bedrijven.

Check hier mijn kalender voor al

mijn geplande yogalessen en andere evenementen!


YOGA LESSEN IN GROEP


Current offer:

– Yoga in het Bos (Bonheiden):
Hatha Yoga  op maandagavond
Hatha is waarschijnlijk de meest bekende vorm van yoga. Deze yogastijl is de meest traditionele. Tijdens deze lessen schenken we extra aandacht aan de houdingen en je ademhaling. Zeker geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden die meer in detail willen treden bij de asanas.

Soft Restorative Flow op donderdagavond

Tijdens deze lessen geven we ons lichaam de rust en liefde die het verdient. Er zitten wat zachte, meditatieve flows in, met houdingen die je lichaam rekken, masseren en ontspannen. Een echt verwen-momentje voor jezelf.

 

– Yoga lessen in Mechelen:
Vinyasa Yoga Flow op woensdagavond in het Appèl.

Vinyasa is een dynamischere vorm van yoga. Tijdens deze lessen bewegen we op het ritme van onze ademhaling. Die vloeiende bewegingen (flows) tussen de asana’s brengen je lichaam en geest tot rust. Geschikt voor alle niveaus, ook (sportieve) beginners.

Deze lessen worden in het Nederlands gegeven.

PERSOONLIJKE 1-OP-1 YOGA


Ik geloof er echt in dat iedereen yoga kan doen. Daarvoor hoef je niet lenig en sterk te zijn, noch spiritueel. Je hebt alleen maar een goede leraar nodig die jouw yogalessen op jouw fysieke mogelijkheden en behoeften afstelt. Daarom biedt ik 1-op-1 yoga lessen aan die speciaal op jouw maat ontworpen worden.

We starten met een gratis intake gesprek om elkaar te leren kennen en te praten over je verwachtingen en je behoeften. Zo wordt je yoga-sessie een verwen-momentje voor jezelf!

Prices


1-op-1 sessie van 60 min : € 40

   5-beurten: € 175

   10-beurten: € 360

1-op-1 sessie van 90 min: € 50

    5-beurten: € 225

   10-beurten: € 450