Meditatie

Leren mediteren

“Meditation is not a way of making your mind quiet,
it is a way of entering into the quiet that is already there
burried under the 50,000 thoughts the average person thinks every day.”
– Deepak Chopra

 

Meditation Package


Je wil wel mediteren, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Of je merkt dat je gedachten snel afdwalen wanneer je het probeert?

Leren mediteren is moeilijk. En het is nog mogelijker als je het alleen probeert. Geleide meditaties zijn de ideale manier om jezelf te laten wennen aan het mediteren. Zo kan je geleidelijk aan opbouwen om uiteindelijk zelfstandig te gaan mediteren.

 

In mijn geleide meditaties gids ik je met mijn stem doorheen verschillende meditatie technieken. Ik gebruik ontspannings- en ademhalingsoefeningen en visualisaties rond verschillende thema’s die je helpen om innerlijke rust te vinden.

Dit meditatie abonnement is een makkelijke en voordelige manier om te leren mediteren. Iedere meditatie laat je kennis maken met een ander aspect van mediteren zodat je bekend raakt met de toepassing. Na afloop zal je meer vertrouwen hebben om zelfstandig te gaan mediteren!

Het meditatie abonnement bestaat uit één geleide meditatie per week, gedurende 10 weken en het kost €50.

Er is ook een VIP abonnement beschikbaar. Dit bevat de wekelijkse meditatie uit het basisabonnement, drie coaching gesprekken om je vooruitgang en moeilijkheden te bespreken en wekelijks een persoonlijke meditatie oefening om zelfstandig te oefenen. Dit abonnement kost €80.

Koop nu mijn meditatie abonnement!

Online Meditatie Cursus


Deze online cursus bestaat uit korte, wekelijkse meditatie oefeningen die je laten kennis maken met meditatie. Deze oefeningen zullen je helpen om je geest tot rust te brengen en om je concentratie te trainen. We starten met een gesprek om elkaar en je noden en uitdagingen te leren kennen. Je oefeningen vertrekken van daaruit, zodat je de technieken leert die het best bij je passen.

Deze online cursus kost €50 en bevat 3 videogesprekken (intake en follow-up) en wekelijks één gepersonaliseerde meditatie oefening, gedurende 10 weken.

Je kan deze online cursus combineren met het meditatie abonnement (=VIP Package) aan 80€.

 


 

Stuur me een bericht!

GRATIS GELEIDE MEDITATIE 🙂